avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am certificat de mostenitorpentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am certificat de mostenitorpentru o suprafață de ...

Bună ziua!
Am certificat de mostenitorpentru o suprafață de teren agricol. As dori sa donez aceasta suprafață celor doua surori, fiind și ele trecute în moștenire. Cum procedez? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:05, 3 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întocmită documentația cadastrala pentru teren, intabulati certificatul de moștenitor, obtineti de la Primarie certificat de atestare fiscala si adeverința de rol de la Registrul Agricol și ulterior, va adresați unui birou notarial pentru încheierea contractului de donație între dvs și surori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin, impreuna cu altii mostenitori, un oarecare procent dintr-un ... taraminunilor taraminunilor Detin, impreuna cu altii mostenitori, un oarecare procent dintr-un apartament. Vreau sa donez procentele mele. Care este procedura ? (vezi toată discuția)
Acte teren myay_87 myay_87 Buna ziua, Care este procedura pentru a putea face acte, pe un teren, care in momentul de fata este detinut de bunica mea impreuna cu sora ei si ar vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cum se iese din indiviziune? AlinaS7 AlinaS7 Buna ziua, Suntem 3 surori si mostenim un teren forestier.Cum iesim din indiviziune?Ce pasi trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)