avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin, impreuna cu altii mostenitori, un oarecare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin, impreuna cu altii mostenitori, un oarecare procent dintr-un ...

Detin, impreuna cu altii mostenitori, un oarecare procent dintr-un apartament. Vreau sa donez procentele mele. Care este procedura ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:23, 7 Octombrie 2020
Intocmiti documentatia cadastrala, va intabulati certificatul de mostenitor la Cartea Funciara, obtineti de la Primarie un certificat de atestare fiscala, care sa ateste plata la zi a taxelor si impozitelor locale, scoateti adeverinta de la Asociatia de proprietari si de la furnizorii de utilitati, ca nu aveti debite si impreuna cu cel caruia ii donati, va adresati unui birou notarial pentru incheierea contractului de donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am certificat de mostenitorpentru o suprafață de ... Lebăda albă Lebăda albă Bună ziua! Am certificat de mostenitorpentru o suprafață de teren agricol. As dori sa donez aceasta suprafață celor doua surori, fiind și ele trecute ... (vezi toată discuția)
Donatie cota-parte dintr-un apartament stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Prietena mea doreste sa-mi doneze o cota parte de 1 - 5% dintr-un apartament. Doresc sa va intreb care este cea mai simpla procedura pentru a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, tatăl meu (decedat) are un teren agricol.nu am făcut ... Toni77 Toni77 Bună ziua, tatăl meu (decedat) are un teren agricol.Nu am făcut succesiunea și fratele meu vrea sa mi doneze partea lui. Întrebarea este dacă poate sa mi ... (vezi toată discuția)