avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate TATIANADUMITRACHE11

Activitate TATIANADUMITRACHE11

eu lucrez ca asistent maternal din 2002 si de atunci nu am beneficiat de nici un concediu de odihna iar in situatia in care sant acum ca am refuzat sa mai iau copilul de 2 luni pt ca era bolnav si pe cel de 8 ani mi lau luat si l au dat in plasament la alta familire mai pot beneficia de concediu de odihna ca in continuare sant angajata la ei dar fara copii sant in asteptare pana iese hotararea de la tribunal .va multumesc
sant asistent maternal si vreau sa stiu daca eu nu mi am dat demisia si ei mi au luat copilul pe care il ingrijeam in varsta de8 ani pe care l am crescut de la 2 luni si altul de 22 de ani pe care l am igrijit de la 9 ani .deoarece ei mi au dat un alt copil in varsta de 2 luni iar acesta era bolnav eu l am dus la doctor de urgenta si l am lasat acolo si m am dus la centru unde am dat o declaratie prin care specificam ca nu mai pot ingriji copii sugari ei mi l au luat si pe cel de 8 ani iar eu acum sant tot angajata la ei dar nu mai am copii .mi au spus sa ma duc la medic sa iau o adeverinta prin care sa spun ca nu mai pot sa am grija de copii. vreau sa stiu daca in cazul asta am dreptul la somaj pt ca eu nu mi am dat demisia ei au renuntat la mine

[Editat spatiul gol]