avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ca asistent maternal am dreptul la concediu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ca asistent maternal am dreptul la concediu?

eu lucrez ca asistent maternal din 2002 si de atunci nu am beneficiat de nici un concediu de odihna iar in situatia in care sant acum ca am refuzat sa mai iau copilul de 2 luni pt ca era bolnav si pe cel de 8 ani mi lau luat si l au dat in plasament la alta familire mai pot beneficia de concediu de odihna ca in continuare sant angajata la ei dar fara copii sant in asteptare pana iese hotararea de la tribunal .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 21 Iulie 2013
Aveti dreptul la concediu de odihna, intrucat inca mai aveti calitatea de salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenti maternali oguci oguci sunt asistent maternal ,angajatorul ne da concediu de odihna,dar obligatoriu dam declaratie ca asiguram continuitate copilului aflat in plasament. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca imi pierd serviciul (asistent maternal) in caz de divort Dani1977 Dani1977 Buna seara . Sunt asistenta maternala in prag de divort stau in gazda dar sunt luata in spatiu la socrii mei . Vreau sa stiu daca o sa imi pierd copilul luat ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema - somaj asistent maternal TATIANADUMITRACHE11 TATIANADUMITRACHE11 sant asistent maternal si vreau sa stiu daca eu nu mi am dat demisia si ei mi au luat copilul pe care il ingrijeam in varsta de8 ani pe care l am crescut de la ... (vezi toată discuția)