avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenti maternali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenti maternali

sunt asistent maternal ,angajatorul ne da concediu de odihna,dar obligatoriu dam declaratie ca asiguram continuitate copilului aflat in plasament. Conform legii este normal sa fim in concediu si sa lucram in continuare, dar banii nu se iau decat pe concediu.In contractul de munca nu este stipulat niciun program de lucru ,dar avem grija de copil 24 din 24 ore.CARE AR FI PROCEDURA CONFORM NOULUI COD AL MUNCII ?

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna la un asistent maternal ContSters341205 ContSters341205 Este legal ca un asistent maternal sa aiba pe contract de munca 8 ore/zi durata normei de lucru,iar in fisa postului -cum e si in realitate -program ... (vezi toată discuția)
Ca asistent maternal am dreptul la concediu? TATIANADUMITRACHE11 TATIANADUMITRACHE11 eu lucrez ca asistent maternal din 2002 si de atunci nu am beneficiat de nici un concediu de odihna iar in situatia in care sant acum ca am refuzat sa mai iau ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie Ambrozie Cristina Ambrozie Cristina Buna ziua, sunt ambrozie Cristina , mama mea a ieșit la pensie la 60 ani și 9 luni, a lucrat și încă mai este angajata că asistent maternal in județul ... (vezi toată discuția)