Iar celui caruia i-am vandut ulterior masina, i-am dat datele de contact ale proprietarului masinii pentru a putea sa isi inscrie masina pe numele lui.
Tin sa mentionez ca nu am primit certificat fiscal. Am cumparat masina de la el, aceasta nu a prea functionat, astfel ca dupa o perioada am decis sa o vand, insa nu am trecut-o pe numele meu deloc, facusem candva un contract valabil 30 de zile, dar masina nefunctionand am decis sa o vand. Din spusele dvs inteleg ca pot fi dat in judecata pentru aceasta? Ce as putea pati in cazul in care acest om face acest lucru?
Am si eu o intrebare: acum ceva timp am achizitionat o masina, am bagat multi bani in ea, fiindca mereu se defecta si astfel i-am spus proprietarului ca pana nu rezolv motorul masinii si ce nu mai functiona nu o voi trece pe numele meu. Tin sa mentionez ca i-am platit in fiecare an impozitul pe masina si nici nu i-au venit acasa amenzi sau mai stiu eu ce de pe urma mea. In cele din urma am facut cu individul un contract de vanzare-cumpararere(valabil 30 de zile) ca mai apoi urmand sa imi trec masina pe numele meu. Rabla s-a defectat din nou, stand pe tusa cu ea vreo 6 luni. M-a dat la politie ca daca nu trec masina pe numele meu mi-o ia si etc, etc amenintari. Am primit termen 30 de zile in care aveam 2 optiuni: 1. Ori treceam masina pe numele meu si 2. O vindeam si ma scapam de ea. Asta s-a intamplat in octombrie 2011. Astfel ca am vandut-o. I-am dat numele, nr de telefon si adresa proprietarului masinii, acesta care a cumparat-o de la mine, urmand sa il contacteze pe stapan. Acum vreo luna proprietarul masinii m-a cautat si i-am spus cu frumosul ca masina am vandut-o, iar acesta m-a amenintat ca ma da in judecata. Intrebarea este: este posibil sa o faca? Sub ce criteriu? Ca am vandut masina?! Astept un raspuns urgent!!!