Intr-adevar asa este. Am inteles ce inseamna aceasta autorizatie provizorie dar nu am inteles cand citeam faptul ca erau persoane care au absolvit o facultates/specializare care era autorizata provizoriu si nu s-au putut inscrie la master pentru ca facultatea nu a fost ACREDITATA ceea ce mi se pare oarecum o aberatie. Din moment ce ti se elibereaza o diploma de licenta, ea ar trebuii sa fie valabila tot timpul nu? indiferent ca facultatea unde ai facut cursurile a desfintat specializarea respectiva.
Deci din moment ce eu absolvesc sa zicem "Finante-Banci" care este doar autorizata provizoriu, mi se elibereaza diploma si totul este ok. Nu ma voi trezii de exemplu peste 2 ani ca vreau sa ma angajez la o banca si cei de acolo imi vor spune ca diploma mea nu este valabila pentru ca specializarea "Finante-Banci" a fost desfintanta la facultatea respectiva? sau ca nu au reusit acreditarea specializarii ?
Multumesc pentru raspuns, si inteleg ceea ce spuneti dar pe mine ma intereseaza de exemplu daca eu termin specializarea respectiva, mi se elibereaza diploma de licenta, etc dar daca cumva ipotetic vorbind dupa 2-3 ani se desfinteaza specializarea respectiva, diploma respectiva va mai avea vreo valoare? deci odata eliberata diploma va mai avea valoare ? adica voi putea fi angajat pe diploma respectiva ? sau daca specializarea respectiva se desfinteaza atunci diploma numai are nici o valoare? Stiu ca e o intrebare ciudata si mai prosteasca dar chiar nu stiu :( Mie personal mi se pare logic ca odata absolvit o facultate, indiferent ca are autorizatie provizorie, este acreditata sau desfintata, ca diploma sa fie valabila cat traiesti.
Stiu ca este un subiect poate mai atipic dar sunt foarte interesant sa ma scriu la o facultate, mai degraba o specializare dar sunt foarte precaut pentru ca are doar autorizare provizorie.
Intrebarea mea este: Daca eu termin facultatea respectiva, imi iau licenta, totul este ok dar sa spunem ipotetic ca specializarea respectiva se va lichida, diploma mea va mai fi valabila? Eu inteleg ca diploma va fi emisa de catre facultatea unde voi sustine lucrarea de licenta dar este foarte important daca diploma va mai avea vreo valoare juridica, sau orice fel de valoare in caz ca facultatea/specializarea respectiva nu va primii acreditarea necesara si se va desfiinta?