avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate lorenna05

Activitate lorenna05

Buna ziua,in cursul acestui an,am fost nevoita sa fac schimb de locuinta cu un apartament mai mic ca si suprafata(intervenind contract de schimb),datorita debitelor mari la intretinere si si a lipsei altor surse de venit,eu nefiind salariata.
Intrebarea mea este daca in aceste conditii pot fi scutita de taxa judiciara,chiar daca nu am loc de munca si nu am salariu,si venit stabil,doar venitul din schimbul de locuinta?
Răspuns la discuția c.v.c-plata in rate(reziliere)
In contract scrie ca devine proprietar in momentul achitarii ultimei rate.Ce inseamna repunerea partilor in situatia anterioara?adica eu raman cu casa,iar el pierde banii achitati pana acum?
In anul 2010,eu si mama mea,am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu plata in rate pt un imobil mostenit de pe urma tatalui meu,unui cetatean de alta nationalitate.
La inceput,toate bune si frumoase,omul a platit la timp,dar dupa decesul mamei mele(2011), nu se mai ocupa de achitarea ratelor.
Mentionez ca din luna Mai a acestui an nu a mai achitat nicio rata.
Cum trebuie sa procedez pt a desfiinta acest contract?Eu ca unic promitent vanzator,vreau sa recuperez acest imobil.