avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate diaconuelena86

Activitate diaconuelena86

imi este frica sa io las a avut probleme cu legea pt un viol si nu am incredere -unicul lucru as vrea sa merg la avocat acum in tara sa incerc sa obtin sa o vada cat mai putin
cu sentita definitiva si irevocabila este putin de 2 ori pe luna sa io ara? LUI ii place bautura si nu iam lasato singura niciodata..el nu o cauta si nu stie nimic de ea .din pacate vrea doar sa faca rau
multumesc mult!
buna seara am si eu nevoie de un sfat daca cineva ma poate ajuta sant in italia si acum 2 anii am divortat din care am in crestere o fetita de 4 anii fostul barbat este si el in italia pe fata io duc sa o vada de 2 ori pe luna .de fata nu il intereseaza absolut deloc dar continua sa spuna sa imi faca rau vrea sa plece in romania si sa mearga in tribunal sa ceara sa ma oblige sa vada fata de mai multe ori si sa ma oblice sa ma intorc in tara eu aici muncesc am un contract si fata merge la scoala.intrebarea este daca merge in tribunal el legea ma poate obliga sa ma intorc in tara cu fata ca el sa o vada des.?.va multumesc anticipat