avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentinta de divort definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentinta de divort definitiva si irevocabila

buna seara am si eu nevoie de un sfat daca cineva ma poate ajuta sant in italia si acum 2 anii am divortat din care am in crestere o fetita de 4 anii fostul barbat este si el in italia pe fata io duc sa o vada de 2 ori pe luna .de fata nu il intereseaza absolut deloc dar continua sa spuna sa imi faca rau vrea sa plece in romania si sa mearga in tribunal sa ceara sa ma oblige sa vada fata de mai multe ori si sa ma oblice sa ma intorc in tara eu aici muncesc am un contract si fata merge la scoala.intrebarea este daca merge in tribunal el legea ma poate obliga sa ma intorc in tara cu fata ca el sa o vada des.?.va multumesc anticipat
Aiureala, nu va reusi decat poate sa i se mareasca programul de vizita si se prea poate sa obtina sa aiba fata in Romania o perioada din vacanta.
Instanta nu va hotari sa va intoarceti cu copilul in tara.
multumesc mult!
cu sentita definitiva si irevocabila este putin de 2 ori pe luna sa io ara? LUI ii place bautura si nu iam lasato singura niciodata..el nu o cauta si nu stie nimic de ea .din pacate vrea doar sa faca rau
Dvs nu I-ati lasat-o, insa vedeti ca fiind vb de o hotarare trebuie respectata, pt ca altfel asa va poate face rau, nu i-o dati sau nu obtineti o alta hotarare, va poate face plangere penala.
imi este frica sa io las a avut probleme cu legea pt un viol si nu am incredere -unicul lucru as vrea sa merg la avocat acum in tara sa incerc sa obtin sa o vada cat mai putin

Alte discuții în legătură

Programul de vizitare al copilului nadyn nadyn in februarie 2011 am incheiat divortul .Am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata mie, cu drept de vizitare al tatalui prima si ultima duminica din ... (vezi toată discuția)
M-am stabilit cu minorii în străinătate fără acordul tatălui. cum am putea rămâne acolo? utilizator   jenny utilizator jenny buna ziua am si eu o intrebare am doi copii de 8si 6 ani.. a fost un proces copii mi.au fost incredintati mie .. dar avem custodia comuna eu am plecat in ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului problema este următoarea fata 7 ani custodie ... florentinavlad florentinavlad custodia copilului problema este următoarea fata 7 ani custodie comuna am decis prin hotărâre judecătorească ca domiciliu fetei sa fie la tatal acesteia ... (vezi toată discuția)