avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului problema este următoarea fata 7 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului problema este următoarea fata 7 ani custodie ...

custodia copilului
problema este următoarea fata 7 ani custodie comuna am decis prin hotărâre judecătorească ca domiciliu fetei sa fie la tatal acesteia eu ca mama sa contribui la creșterea și educarea minorei plus pensie de 250 de lei și un program de vizita
tatăl fetei nu a respectat hotărârea judecătorească pe motiv ca nu iam plătit pensia în fiecare luna eu nu am servici mam căsătorit intre timp un baietel de un an și 7 luni nu am niciun venit iam plătit la 2 sau la 3 luni aceasta pensie ce am de făcut fata sa îndepărtat de mine deoarece nu o văd decât 5sau 10 minute la poarta în vizita nu o da pe motiv ca nu am plătit pensia din urma ce am de facut ce pot păți dacă nu am plătit pensia alimentaraîn fiecare luna dar în schimb am contribuit cu bunuri materiale și alimentare
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 09:05, 15 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața!
Pentru nerespectarea programului de vizitare minor puteți merge la un executor judecătoresc pentru a executa silit hotărârea respectivă! Aici problema ar fi legată de psihicul fetiței ptr că într-o astfel de executare intervin discuții, poliția....dar în final, daca executorul este hotărât și își face treabă bine, este o modalitate in care reușiți să fie respectat acel program de vizitare a fetiței dvs !
Referitor la pensia de întreținere, aceasta trebuie plătită, fostul soț vă poate face chiar plângere pentru abandon de familie!
Dacă ați dus bunuri în natură, nu este rău ptr fetița dvs., dar nu ați respectat hotărârea care nu v-am încuviințat pensia în natură, ci în bani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești ... florentinavlad florentinavlad model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile având custodie comuna a minorei tatăl minorei nu respecta ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)
Pasaport suplinit de către instanța judecătoriei Eve2016 Eve2016 Buna ziua! Am o fetita dintr-o relație de concubinaj. Acum doi ani mama fetei a plecat cu ea în Elvetia, fără a avea pasaport, ilegal. Nu aveam încă ... (vezi toată discuția)