buna ziua am si eu o intrebare am doi copii de 8si 6 ani.. a fost un proces copii mi.au fost incredintati mie .. dar avem custodia comuna eu am plecat in strainatate luand copii cu mine bineinteles ..cu o procura de la judecator .. procura e temporala..intrebarea e.. daca eu nu ma mai intorc in tara .. copii fiind la scoala .. ce se poate intampla? el refuza sa imi dea procura tin sa mentionez ca si el este in alta tara.. dar iam oferit dreptu sa vb..sa.i vada.. si totusi de trei luni ..nu ia mai sunat .. ce asi putea face sa pot ramane cu copii in strainatate
am inteles ca asta vrea sa ma dea in judecata ca am luat minorii fara acordul lui .. ei sunt inregistrati la doctor de familie la scoala .. eu am casa aici pe numele meu.. inchiriata.. am acte .. copii sunt foarte bn ingrijiti.. dar ma tem sa nu se intample altceva.. el clar vrea sa ma oblige sa ma intorc in tara.. scopul lui nu sunt copii.. el vrea mie sa imi faca rau.. si se foloseste de copii .. eu nu asi vrea sa.i mai aduc.. in tara.. nu am o casa a mea.. nu sunt conditii de trai ca aici..vreau ce e mai bun pt ei.. dar totusi am o teama .. ca o sa ma oblige legea din tara sa .i aduc
.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Deschideţiurgent o acţiune în instanţă pentru stabilirea domiciliului copiilor la dvs. în ţara care sunteţi, în paralel deschideţi un alt dosar pe calea Ordonanţei preşedinţiale, ca până la terminarea procesului de fond, copiii să locuiască cu dvs. acolo unde sunteţi.Copilul de 8 ani este şcolar, probabil nu se admite Ordonanţa preşedinţială pentru el.
Buna ziua
trandafirialbastru
ma numesc Florentina.as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare.Imi pot lua copilul din tara fara procura tatalui???Mentionez ca inca nu ... (vezi toată discuția)