Va multumesc pentru rspunsurile promte, nelamurirea mea este urmatoarea:
- a fost demarata procedura de cercetare in data de 15 iulie si convocarea a avut loc ieri -25 iulie, numai ca mi-au zis ca voi primi raspunsul in intervalul 5-7 august cand revine directorul din concediu.Eu nu am primit nimic la mana cum ca voi sta suspendat pana la acea data, mi-au spus verbal acest lucru- de aici si intrebarea mea : este legal? Trebuie sa ma prezint la serviciu ca sa nu fiu considerat absent nemotivat? Plus ca am credite la banca si sotia este insarcinata in luna 7 ,iar daca nu voi primi raspuns in data de 5-7 august voi ramane in urma cu toate darile.Mi-au mai spus ca in urma cercetarii pot sa imi desfaca contractul de munca,sau sa-mi dea o sanctiune.
Incaodata va multumesc
Am o intrebare referitoare la Suspendarea Contractului de Munca:
- in momentul in care o persoana se afla intr-o cercetare disciplinara la locul de munac,suspendarea poate fi mai mare de 10 zile?si daca da , in asteptarea unui raspuns, angajatul nu trebuia sa primeasca un act scris cu aceasta suspendare?Eu am primit verbal o instiintare cum ca trebuie sa astept pana revine pers responsabila cu luarea deciziei din concediul de odihna.
Este legal termenul?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.