Nu stiu ce fel de amenda este , m-am gandit ca este penala , daca era penala si nu o plateam , avand in vedere ca se inlocuia cu inchisoarea , nu insemna ca tunci cand intru in tara , la verificarea pasaportului sa le apara si sa ma aresteze pe loc ?? am fost in tara de nenumarate ori si nu mi-au zis nimica la aeroport si mi-au controlat pasaportul , datele si pe calculator nu numai pe aparat cu uv si poza. Mi-am schimbat si buletinul ( prin imputernicire intocmita la consulat) si nu sa intamplat nimic , nimeni nu a zis nimic , amenda trebuia platita la trezorerie , cred ca era administrativa pana la urma , nu stiu , stiti cumva cum pot afla (de la distanta) ce amenzi am ? un numar de telefon , un site ? Este posibil ca tata sa fii platit amenda pentru a putea vinde apartamentul ?
Buna Seara
Pe data de 31/12/2008(aveam 16 ani) am savarsit o infractiune si anume furt si port de arma alba (am furat un bax de cola si unu de bere , cutitul era de colectie dabea ce mi-l daduse un prieten) , prima si ultima mea abatere , am fost arestat , mi sa luat amprente si poze , eu dupa aceea am plecat in franta , la mama , din cate am inteles am primit o amenda penala ce trebuia sa o platesc problema este ca amenda mi-a fost trimisa pe adressa din buletin unde nu mai locuiam eu eram in franta in aceea perioada , deci nu am platit-o nici in acest moment , au trecut 4 ani acuma , ce va aparea pe cazierul meu judiciar ?
Amenda a fost trimisa pe adressa unde locuia tata , tata plecase de mult , nu am mai auzit de el , dar a vandut apartamentul la aprox. 1 an dupa ce am primit amenda , din cate am inteles , ca sa vanda apartamentul trebuia sa plateasca amenda , chiar daca era pe numele meu , daca a platit amenda mai apare ceva pe cazierul meu ? chiar trebuia sa plateasca amenda ca sa vinda apartamentul? Daca amenda nu e platita nici in ziua de astazi , imi apare ceva pe cazier?
Tin sa precizez ca a fost prima si ultima mea abatere , eram minor(16 ani) , si nu am fost condamnat , decat la o amenda.
Va multumesc Anticipat ,