avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate mnmn

Activitate mnmn

Răspuns la discuția Executare mobila
va multumesc mult
Buna ziua, puteti sa-mi spuneti va rog, care ar fi procedura in cazul unei executari mobile de ~8500 lei, cheltuieli de judecata si taxa de timbru pentru un teren in litigiu, la care se adauga ~5000 lei executarea +~3000 lei proces verbal de executare. Singurul venit e pensia de 600 lei si ajutorul de handicap de 200 lei (de care inteleg ca nu se poate atinge). Se poate ajunge sa-mi ia apartamentul sau doar pune poprire pe pensie. M-ati ajuta foarte mult daca-mi indicati si art din lege. Multumesc
Inteleg ca pt sume mai mici de 10000 lei nu se poate pune sechestru pe bunuri imobile
Răspuns la discuția Executare silita ilegala
multumesc pentru info
totusi, procesul a inceput pe vechiul cod iar executarea pe noul cod
imi puteti spune si de ce, atata timp cat in art 484 scrie clar
procesul a inceput in 2009 la judecatorie. hotararea de la tribunal s-a dat in februarie, cu recurs in 15 zile. acum se judeca recursul la curtea de apel
buna ziua,
ce pot face in cazul in care sunt executata silit ilegal? Mentionez ca procesul e la Curtea de apel cu recurs din februarie, iar acum cateva zile am primit somatie de executare. Pe teren se afla pomi si constructii metalice, iar conf art 484 alin 1, recursul suspenda de drept executarea in aceasta situatie. I-am spus executorului ca avem pomi si constructii cand ne-am vazut cu el la biroul lui.
mentionez ca am facut contestatie si cerere de suspendareacum 5 zile iar peste inca 5 (acum am primit hartie) vine sa ne execute
Multumesc