Buna ziua ,
Acum cu cateva luni in urma am participat la un conflict in care cu impreuna cu inca doua persoana am participat la o altercatie , nu eu am provocat scandalul ci o persoana cu care ma aflam , eu doar lovind persoana . Victima are 14-15 zile de ingrijiri medicale , respectiv 6 zile de spitalizare . Imi cere daune de 100 de milioane plus spitalizare . Tin sa prectizez ca sunt minor iar ceilalti majori .
Pe 19 martie sunt chemat la tribunal pentru audieri in calitate de inculpat , la ce ar trebui sa ma astept ? Care ar fi sanctiunile ? Am fost deja sanctionat de la politie cu amenda contraventionala .( Sunt la prima fapta de acest gen si la prima chemare in istanta )
Credeti-ma , as incerca , respectivul mi-a cerut bani . Nu vreau ca unul din parintii mei sa dea vre-un leu din cauza incompetentei mele . Automat as refuza daca s-ar pune in calcul aceasta solutie
Buna ziua , acum cu ceva timp in urma am avut un conflict , iar partea vatamata a depus plangere . Acesta si-a scos certificat medico-legal si are intre 14-15 zile de spitalizare. Politia mi-a sugerat sa incerc sa o dam la pace dar acesta a refuzat total aceasta varianta si a zis ca va merge mai departe . Puteti sa imi spuneti va rog , ce mi se poate intampla ? TIN SA PRECIZEZ CA SUNT MINOR ( 17 ani )