avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate gogudany1968

Activitate gogudany1968

Buna seara !
Am si eu o intrebare! in anul 2010 luna februarie am cumparat o masina in leassing pe numele fostei sotii,dar cu bani din profitul firmei mele pe care o detin,am achitat avansul si toate taxele aferente creditului la acel moment ,in luna septembrie 2010 ne-am despartit,aceasta mi-a luat masina si a achitat numai doua rate,in martie 2011 a acumulat rate restante in valoare de 1.100euro,dupa care a solicitat firma de leassing sa-si recupereze masina,la 3 luni dupa predare am fost contactat de un executor judecatoresc pentru recuperarea debitului restant facut de fosta sotie,eu avand si calitatea de garant al aceste-ia.Executorul ma obligat pe mine sa-i platesv datoria restanta motivand ca fosta nu doreste sa plateasca si eu sunt acum oaia neagra a acestui contract.am achitat suma de 800euro din datoria aceasta,acum va rog sa-mi spune-ti daca o pot da in judecata pe fost sotie pentru recuperarea banilor pierduti,cu tot cu avansul masinii si toate ratele achitate de mine? Va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns!