avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate anka123456

Activitate anka123456

multumesc pentru raspuns.acuma sunt lamurit.eu am expus 2 variante.dar ma gandeam mai mult la cea cuhainele si jucariile fetitei mele.deci asa este legal.nu o sa am probleme.multumesc din suflet.
deci concluzia este ca e ilegal,iar daca te risti pltesti o amenda imensa,faci puscarie sau cum?pentru 100-200 ron pe luna risc puscarie?nu e corect,dat asta e legea.aveam si eu niste jucarii si haine deale fetitei si mam gandit sa le vand sa-i pot cumpara ceva nou.dar asta este.nu se poate.multumesc pentru raspunsuri.o zi frumoasa.la revedere.
200 ron din care trebuie sa le cumpar cu 100 ron.am vazut ca sunt multe persoane care se ocupa cu asta de ani de zile si mi-au spus ca nu au platit nimic.acuma nu stiu ce sa mai cred.nu as vrea nici sa am probleme.multumesc pentru raspunsuri.la revedere
jucarii copii,hainute,chestii minore care nu aduc mai mult de 100-200 ron pe luna.
si daca nu fac autorizatie sau firma,pot sa-mi declar venitul suplimentar si sa platesc impozitul?si atunci tot ilegal este?
sica sa fac totul legal,cum procedez?multmesc
multumesc pentru raspuns.asa ma gandeam si eu de aceea nu vroiam sa risc dar mi se pare logic si ce spune bobman.ar trebuii sa fie sute de mii de oameni acuzati de asa ceva,nu?nu stiu dar daca nu te reclama nimeni cum ar putea sti daca chiar am vandut sau nu???multumesc inca o data.la revedere
:))
buna ziua.as avea si eu o intrebare.mi-am deschis un cont de facebook si as dori sa vand haine si altele.am vazut ca sunt o gramada de astfel de profile.intrebarea ar fi: este legal asa ceva tinand cont ca sunt atatea persoane care fac asta si atatea site-uri pentru asa ceva.poate pare cam tampita intrebarea mea dar nu as dori sa o incurc pe urma din cauza ca nu platesc impozit sau ca nu am firma.va multumesc frumos.la revedere