avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate kim100580

Activitate kim100580

Discuție Apa la subsol
Buna ziua,
unde trebuie sa merg si ce trebuie sa fac pentru a rezolva o problema care persista de luni de zile.E vorba de subsol care e plin de apa si mizerie.Este un miros greu de suportat care persista de atata timp zi si noapte.
Am vorbit de nenumarate ori cu administratorul atat eu cat si ceilalti locatari si ni se spune ca nu vine din subsol ci vine de la canalizare.Am decis sa iau hotatrarea de a ma duce singura in subsol sa ma conving ca spune adevarul,cum era de la sine inteles ca nu avea cum sa miroasa atat de tare si de atat de mult timp am confirmat presedintei ca am fost mintiti cu nerusinare,ca subsolul e plin de apa aproape 1 m si infectie pe care noi trebuie sa o inspiram(vreau sa afirm ca administratora nici nu mai raspunde la telefon si nici nu sa prezentat in ziua de Luni asa cum trebuia si cum de multe ori nici nu o mai face sub acelasi pretext ca are probleme)
-Va rog sa imi spuneti unde trebuie sa apelez daca administratora sau presedinta nu isi face treaba,unde trebuie sa le reclam.
-Unde se poate face o plangere pentru schimbarea administratorei.

Multumesc.