Buna ziua
Sunt in proces de divort ptr ca nu s a putut rezolva la notar..sotul nefiind de acord cu divortul.Au avut loc doua termene..la ambele sotul neavand avocat si nici martori.A fost de acord cu incredintarea minorului mie si imi amintesc vag ca avocata mea a spus in timpul procesului k il decade din drepturi ptr ca nu a depus la dosar nici un document..el neavand servici.Judecatorul a spus o data cand se va pronunta solutionarea divortului.Mai are dreptul(fostul sot) sa conteste hotararea de divort?Sau ce se mai poate intampla..mai exista alt termen?
Va multumesc anticipat
Platesc pensie alim la 2 copii amandoi majori.Unul din ei a terminat liceul si doreste sa plece intr-o tara straina( mama lor fiind acolo) urmand sa se inscrie la facultate acolo.Nu stiu daca e cu taxa sau de stat.Pana cand voi plati pensia alimentara? Multumesc.
Buna ! In 1992 am primit printr-un contract de donatie de la bunici -care sunt in viata- 500mp pe care in anul urmator(1993) am construit o casa.Anii au trecut si nu am reusit sa am titlu de proprietate.Dupa cati ani se poate obtine un titlu de proprietate...25-30? fara a mai trebui sa duc toate rudele bunicilor la tribunal..