avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune?

Buna ! In 1992 am primit printr-un contract de donatie de la bunici -care sunt in viata- 500mp pe care in anul urmator(1993) am construit o casa.Anii au trecut si nu am reusit sa am titlu de proprietate.Dupa cati ani se poate obtine un titlu de proprietate...25-30? fara a mai trebui sa duc toate rudele bunicilor la tribunal..
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2013
ContSters297153, utilizator
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:20, 29 Iulie 2013
contractul de donatie sa inteleg ca nu s-a facut la notariat ?
Contract facut de mana..cu cativa martori...stampilat de primarie
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2013
ContSters297153, utilizator
Bunicii , care sunt inca in viata, nu au act de proprietate pe teren?
Un notar, la solicitare, vine la domiciliu, daca bunicii sunt in etate. Legalizati donatia si este suficient ca act de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie teren sorana_g sorana_g in anul 1993 mama a primit de la tata ( nu erau casatoriti insa au trei copii impreuna , noi copiii nu suntem pe numele tatalui ) un teren cu titlu de donatie ... (vezi toată discuția)
Help !! copie titlu de proprietate theathea theathea Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie/vanzare-cumparare Alexandrescudan Alexandrescudan Buna ziua, Contract de donatie si contract de vanzare/cumparare pe acelasi imobil, nu se poate face intabulare. Va rog asistenta juridica! (vezi toată discuția)