Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. STABILIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE ASUPRA TERENURILOR JUD GIURGIU.eliberat in anul 1993.
Dacă aveți titlul original, copia legalizată o face un notar public. Dacă nu aveți originalul mergeți la comisia județeană care a eliberat actul în 1993.
Nu am actul original.Asta e problema.Speta e in felul urmator :titlul de propr este pe numele bunicii 9mama tatalui ) ,tatal meu a decedat si trebuie sa facem succesiunea dupa tata ,dar bunica a decedat si ea in urma cu vreo 10 ani si nu s-a facut succesiunea dupa ea.Notarul mi-a spus ca trb sa fac ros de tilul de propr al bunicii (dupa care am reusit sa obitin o copie xerox deci fara a avea vreo valoare juridica )de la o ruda ,dar nu stiu in arhivele carei instutii sa caut ..cei de la primaria din comuna spun ca ei nu au asa ceva...la prefectura nu...atunci unde?
Titlu proprietate
bella_y
Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)