buna ziua,
Detin un magazin online.
In urma reclamatiei catre ANPC din partea unui client,s-a dispus restituirea banilor.
I-am restituit banii dar acesta refuza sa returneze produsele.
ANPC a constatat ca reclamatia este neintemeiata dar totusi are dreptul sa-si primeasca banii inapoi daca doreste. I-am trimis prin mandat postal, am raspuns oficial in scris de la posta. Clientul refuza returnarea produselor pe motiv ca ANPC nu i-a spus ca trebuie sa le returneze. I-am explicat ca nu poate ANPC sa dispuna ca eu sa-i dau gratis marfa, dar se pare ca-i vorba de rea vointa.
Cum imi pot recupera marfa?
In ce stare trebuie sa mi le returneze?
buna ziua,
Am incheiat contract cu UPC pentru serviciul de internet pe o perioanda de 1 an.
Am platit toate facturile la zi, a trecut 1 an dar tot nu pot rezilia contractul deoarece imi cer taxa de reziliere.
Am refuzat modem gratuit si am platit 1 euro+tva chirie lunara tocmai pentru a nu incheia contract pe 2 ani, am refuzat oferta de viteza de download dubla tocmai pentru ca stiam ca voi rezilia contractul (cu 4 luni in urma).
Acum perioada contractuala s-a incheiat cu o luna in urma, in decurs de 2 luni am sunat de foarte multe ori sa cer detalii despre modul cum pot rezilia abonamentul si mi-au spus ca voi fi sunat si nu ma suna nimeni.Azi am fost si in sfarsit am gasit pe cineva de la persoane juridice si am depus o cerere scrisa la care am numar de inregistrare.Tot azi m-au sunat sa-mi spuna ca voi plati taze de reziliere deoarece abonamentul se prelungeste automat cu inca 1 an. Cum e posibil asa ceva?
Ei pot scrie ce le trece prin cap in acel contract dar intrebarea mea: este legal?
Sunt dispus sa-i dau in judecata, daca citeste vreun avocat din Ploiesti este rugat sa ma contacteze.
As dori sa-mi explicati daca este legal ce fac ei.(clauza ca abonamentul se prelungeste automat)
multumesc