avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie ANPC, bani returnati dar nu si produsele
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie ANPC, bani returnati dar nu si produsele

buna ziua,
Detin un magazin online.
In urma reclamatiei catre ANPC din partea unui client,s-a dispus restituirea banilor.
I-am restituit banii dar acesta refuza sa returneze produsele.
ANPC a constatat ca reclamatia este neintemeiata dar totusi are dreptul sa-si primeasca banii inapoi daca doreste. I-am trimis prin mandat postal, am raspuns oficial in scris de la posta. Clientul refuza returnarea produselor pe motiv ca ANPC nu i-a spus ca trebuie sa le returneze. I-am explicat ca nu poate ANPC sa dispuna ca eu sa-i dau gratis marfa, dar se pare ca-i vorba de rea vointa.

Cum imi pot recupera marfa?
In ce stare trebuie sa mi le returneze?

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ivape , utilizator 21:06, 16 Octombrie 2013
faceti-i si dvs ca persoana fizica plangere pt abuz de incredere. daca nu va rezolvati problema asa, nu va ramane decat instanta civila cu ce presupune ea.. timp si bani.
Aceasta sa fie singura solutie? Pe acest model isi ia oricine televizoare, face reclamatie la anpc, primeste banii inapoi dar nu returneaza produsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs cumparat din magazin, returnat cu o pata adinaiuliana adinaiuliana Buna seara, Lucrez la un magazin care comercializeaza genti. Am avut o clienta, a cumparat o geanta, si nu exagerez ca a stat aproape o ora in magazin pana a ... (vezi toată discuția)
Garantia unei huse ContSters365397 ContSters365397 Buna ziua, am avut problema cu o clienta care a venit, a porbat o husa , a fost incantata de ea, a cumparato si a plecat, dupa aproximativ 4-5 ore sa intors un ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se pot returna bani pe un produs? dstaicu dstaicu Un client a cumparat un produs iar după 5minute s-a întors sa isi ceară bani inapoi spunând ca nu ii mai place produsul amenințând ca daca nu i se ... (vezi toată discuția)