avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... in ce conditii se pot returna bani pe un produs?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

in ce conditii se pot returna bani pe un produs?

Un client a cumparat un produs iar după 5minute s-a întors sa isi ceară bani inapoi spunând ca nu ii mai place produsul amenințând ca daca nu i se returnează bani o sa faca reclamație la opc. Precizez ca produsul a fost probat.In cat timp o se pot returna bani?
Cel mai recent răspuns: unombun , utilizator 21:01, 17 Aprilie 2017
Poate returna produsul in termen de 30 zile.
Si daca firma refuza ?Ce sancțiuni există?
niciuna. Nu e obligata firma sa ii primeasca raspunsul inapoi pe motiv ca nu ii mai place.
despre ce produs este vorba?clientul este persoana fizica sau juridica?magazinul are o procedura/regulament de retur (produsul s-ar inlcude)?
Clientul este persoana fizică iar produsul este o husa pt un telefon.

Alte discuții în legătură

Garantia unei huse ContSters365397 ContSters365397 Buna ziua, am avut problema cu o clienta care a venit, a porbat o husa , a fost incantata de ea, a cumparato si a plecat, dupa aproximativ 4-5 ore sa intors un ... (vezi toată discuția)
Conditii de returnare a produselor jamesbond12 jamesbond12 Am cumparat un produs, un portofel din piele, dintr-un magazin de renume, acum cateva zile si as dori sa il returnezi, sa primesc banii inapoi, dintr-un motiv ... (vezi toată discuția)
Returnarea produsului neconform si recuperarea banilor. boghea boghea Poate ma ajutati sa-mi recuperez banii dati pe niste huse auto achizitionate prin comanda dintr-un magazin. Am facut comanda in magazin pentru huse ... (vezi toată discuția)