daca sunt stabilit intr-o alta tara si totusi sunt casatorit in romania cum as putea intenta divortul...trebuie sa merg neaparat in tara ?atat eu cat si actuala mea sotie locuim in strainatate(marea britanie)...avem doi copii..va multumim pentru raspuns
de ce imi tot zc avocata,:sa nu spuneti ca aveti avocat procuroarei.....o sa ma implic mai mult cand incepe procesul,asta dupa ce am platit-o...pana sa ii dam bani zc:imediat dupa ce semnam contractul o sa ma interesez de caz,o sa vad probele si vedcem ce facem...acum a lasat-o moarta...zc ca sa ii mai platim inca o data onorariul da k vrem sa se ocupe de pe acuma de caz....profita ca nu am citit contractul cand l-am semnat cu ea...in plus acum suntem la mana ei....orice am face,bani nu ni mai primim...si nici nu ne permitem sa angajam o alta avocata
nu sa facut incadrarea pe tentativa de omor findca sunt oamenii cu ft multi bani si ft multe cunostinte...
atunci cand faci contestatie,nu?
tocamai ca de medicu legist suntem nemultumiti....ce sa mai cerem....doar ca o sa facem recurs...sa vedem daca ne ajuta cv
cand credeam ca iml este o institutie incoruptibila,m-am inselat....cred k doar atunci cand mori iti dau dreptate...pana atunci...astepti sa te omoare....pt lovituri injunghieri,impuscaturi(bile),3 coaste rupte,primesti doar 16 zile .....pt o vanataie .si cateva loviri tot cam atat primesti....este corect asa cv....mai este cv corect in tara noastra...strangi bani de unde poti,cati poti sa platesti un avocat,si el ceti face?nu-ti raspunde la telefon,nu umla pentru tine ca cica inca nu are voie ca nu a inceput procesul,lasa timpul sa treaca,te amana ca nu este in oras....pt ce?:sorry:.....ce e corect?sa dai in cap,sa-ti faci dreptate de unul singur?pe deasupra dak o intrebi pe dna procuror,dansa iti spune ca,da dak atat a considerat dna legist ...asa sa fie....o procuroare ca la vazut in ce hal el,un om care nu il mutai cu cearsaful....cine e corect...cve sa faci....dak nu ai bani,cine te ajuta?
da....doctorul care sa ocupat de caz a spus clar ca el e de parere ca viata le-a fost pusa in pericol....doamna de la iml spune ca nu e asa....doctorul de la spital care la ingrijit si care este si directorul spitalului e de parere ca cv puternic a contribuit pe undeva pe sus....asta este tara noastra...plina de mizerii...cu cine sa te lupti...nu ai bani,mori...multumesc pt sfaturi....le-a dat minimul de zile....t putine astfel incat agresorii sa poata sa mai bata,loveasca,omoare in continuare
sa fiu mai explicita...sotul meu a luat o bataie sora cu moartea....a fost batut cu bestialitate,a fost injunghiat de 2 ori,impuscat de 3 ori cu bile.....a ajuns ft grav la spital,are 3 coaste rupte....am stat 2 saptamani in spital,apoi chirurgul a spus k trebuie sa stea la pat o luna,si alte 3 fara sa faca efort...pt toate astea legistul ia dat 16 zile....e corect....aici este vorba de corectitudiunea din tara asta....banii fac totul....oamenii cu care suntem in proces sunt puternici....plus de asta nici macar avocata pe care am platiti,nu mai raspunde la telefon....e ceva corect in tara asta....nu ai bani...esti ca si mort....le dau dreotate celor care fac lucruri extreme...dreptatea in astfel de cazuri ti-o faci singur...legea nu te ajuta....
certuficatul medico legal a fost ridicat de parchet..eu am cerut o copie a acestuia de care nu sunt multumit deloc....au trecut 2 saptamani de la examinare...si totodata de la iesirea din spital...sper sa se mai poata face cv...ms
dar mie nu mi-a dat nici o copie a contractului..ms