avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Neregula... Explicatii onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Neregula... Explicatii onorariu avocat

Am si eu o intrebare.... Am platit un avocat sa ma reprezinte... Procesul nu a inceput insa este mult de umblat, de ex la iml.... Am sunat avocata sa ma indrume cu unele chestii, insa aceasta nu-mi prea raspunde la tel..... In cele din urma m-am intalnit cu ea si mi-a spus ca taxa pe care am platit-o cand am facut contractul este sa ma reprezinte la tribunal, dar ca sa ma ajute, sa ma indrume in cautarea probelor...etc... in mod legal se plateste alta taxa... Este adevarat? Eu intreb acum: atunci cand platesti un avocat pt o problema, nu trebuie sa rezolve intreaga problema? Se poate rezilia contractul? Imi mai recuperez bani? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 07:59, 15 August 2013
Obiectul contractului il gasiti citind exemplarul Dvs. Daca intelegerea a fost sa va reprezinte in instanta este normal ca pentru serviciile suplimentare sa va perceapa alti bani.
Contractul se poate rezilia...daca serviciile nu au fost prestate teoretic puteti sa solicitati si returnarea onorariului in tot sau in parte.
dar mie nu mi-a dat nici o copie a contractului..ms
Pai.... cereti una.
de ce imi tot zc avocata,:sa nu spuneti ca aveti avocat procuroarei.....o sa ma implic mai mult cand incepe procesul,asta dupa ce am platit-o...pana sa ii dam bani zc:imediat dupa ce semnam contractul o sa ma interesez de caz,o sa vad probele si vedcem ce facem...acum a lasat-o moarta...zc ca sa ii mai platim inca o data onorariul da k vrem sa se ocupe de pe acuma de caz....profita ca nu am citit contractul cand l-am semnat cu ea...in plus acum suntem la mana ei....orice am face,bani nu ni mai primim...si nici nu ne permitem sa angajam o alta avocata
Imi pare rau sa-ti spun sa fugi de aceasta avocata,cu orice risc.Daca de pe acum face asa,asteapta-te in viitor la ce e mai rau.As vrea sa ma i8nsel dar eu am patit-o urat de tot.Si,de asemenea,am primit numai un contract cu o suma (muuuuult mai mica si scrisa stalcit),fara chitanta si fara sa stiu ce inseamna ,,reprezentare" si ,,asistare" din partea avocatului.
Ar trebui ,ca si la medic,sa existe o hartie semnata dupa ce avocatul iti explica riscurile si avantajele,ce inseamna reprezentare si asistenta,etc.Inafara de chitanta care,uneori exista dar pe ea e scrisa o suma infiiiiima,cam de 100 de ori mai mica decat in realitate....

Alte discuții în legătură

Contractul intre avocat si client andrei_70 andrei_70 Este valabil contractul pe care l-am incheiat cu avocatul, daca exemplarul pe care-l am eu nu este semnat si stampilat de avocat si nici nu este inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minori, plata avocat Elenap78 Elenap78 Salut . Daca am avut avocat la proces de divort si incredintare minorii si doresc s-a fac apel la hotararea luata , trebuie s-a platesc din nou avocatul pana ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)