urmeaza sa incep munca la sf lunii octombrie. cum se procedeaza si ce trebuie sa fac pentru ridicarea suspendarii cm?care sunt caile legale si cum trebuie sa decurga reangajarea ce documnete ar trebui sa semnez si ce nu la momentul reinceperii serviciului? va multumesc
am si eu niste intrebari-pot actiona in instanta o persoana care s-a folosit de numele meu pentru ridicarea unei sume de bani de la un comerciant? detaliat suna cam asa:
in luna februarie am cumparat de la domo mai multe electronice printre care un radoi cd care nu a functionat decat o luna, in martie a fost dus la firma de rep. cu care avea domo contract. dupa 2 saptamani am primit raspuns ca nu mai poate fi reparat si ca se inlocuieste aparatul sau se deconteaza contravaloarea acestuia. contabila de la firma de reparatii ne plimba pe drumuri de atunci sub diverse pretexte personale si astazi am aflat ca de fapt dansa a mers in numele meu la domo si a ridicat aceea suma.Eu nu am imputernicit pe nimeni sa faca acest lucru.Nu suma este importanta ,vreau doar sa arat acestei doamne ca folosirea identitatii altei persoane ii va dauna grav buzunarului dumneaiei. Care sunt pasii pe care ii pot urma? pot da chiar si domo in jedecata? ei intre timp nu mai au contract cu firma de reparatii respectiva? va multumesc anticipat