avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate eduard69

Activitate eduard69

Răspuns la discuția Recuperare diferenta salar
Este vorba de 3 luni restante de plata catre mine!
Buna ziua,
Dupa 5 ani de munca la o firma de IT din Bucuresti mi se aduce la cunostinta ca incepand cu data de ....firma isi restrange activitatea si postul pe care il ocupam eu se desfiinteaza.In situatia aceasta suntem 5 colegi .Problema care ma apasa pe mine este : cum pot sa-mi recuperez diferenta de salar care imi era virata la negru ?
Vin cu o complectare toti colegii mei primeau la negru diferenta de bani.
La ITM as rezolva ceva si pentru mine , nu doar pentru cei de la stat ?
Nu vreau sa umblu sa dau declaratii de tot felul, fara sa-mi recuperez banutii munciti!
Astept cu interes raspunsurile voastre .
Multumesc.
Multumesc pentru raspuns , am auzit ca sa schimbat legislatia cu privire la partaj .
Daca voi cumpara pe viitor un imobil se poate specifica in contractul de vanzare cumparare procentual cota parte de participare a fiecaruia ?
Buna ziua,
Sunt casatorit de 2 luni si as vrea sa imi vand garsoniera, aceasta am cumparat-o in urma cu 5 ani .Acum doresc sa o vand si sa ne luam impreuna un apartament cu doua camere. Banutii pentru achizitia apartamentului ii voi pune in proportie de 80% iar 20% sotia. Intrebarea mea fireasca este daca ne vom despartii :( , acest apartament se va inpartii in 1/2 parti egale ?
Astept cu nerabdare un raspuns .
O zi frumoasa!