Va multumesc pentru raspuns.
De la Google am primit urmatorul raspuns:
Se pare că materialul disponibil la respectivele adrese URL este publicat și oferit motoarelor de căutare în mod constant de o organizație sau de o agenție guvernamentală. Având în vedere decizia actuală a guvernului de a pune aceste materiale la dispoziția publicului, Google consideră că prezența acestor informații în rezultatele căutării este justificată de interesul public.
Momentan, Google a decis să nu ia măsuri în privința acestor adrese URL.
Cred ca se refera in mod eronat la faptul ca doua site uri private ar fi organizatie sau agentie guvernamentala. Probabil este o exprimare gresita si se refera ca site urile respective publica informatii oferite de o organizatie guvernamentala.
Poate angajatii ar fi bine sa se gandeasca, inainte sa dea in judecata un angajator, ca vor aparea pe zeci de site uri publice cu detalii ca si-au dat in judecata angajatorul. Noul angajator nu cred ca va fi impresionat ca tu ai fost nedreptatit de angajator si ai castigat procesul, vei aparea mereu la cautari pe google ca si o persoana cu probleme cu angajatorii.
Citeam intr-un articol mai vechi ca s-a fost propus ca dosarele arhivate de la judecatorii sa nu mai apara pe portal.just.ro, tocmai din cauza problemelor mentionate mai sus dar nu am mai gasit care a fost decizia finala. Propunerea venea din partea Tribunalului din Brasov.
Daca are cineva alte informatii, il rog sa le posteze.
In plus, pentru o pagina secundara, au raspuns:
Aceasta pagina va fi blocata și în cazul interogărilor asociate numelui dvs. folosite de utilizatorii din țara dvs.
Nu inteleg de ce nu din toata UE, fiind o decizie la nivelul CJUE.
EDIT:
Portalul just.ro are mentionat
Portalul conţine informaţii despre dosarele care sunt pe rolul instanţei, nu şi cele despre dosarele care au fost pe rol şi care acum sunt în arhiva „pasivă” a instanţei.
In cat timp un dosar este arhivat, dupa pronuntarea sentinteti?