avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters297445

Activitate ContSters297445

Răspuns la discuția Numar titlu proprietate
Cei de la primarie au spus ca nu am cum sa fac rost de numarul de titlu de proprietate si data, deoarece nu se mai elibereaza. Chiar nu se poate face nici o cerere pentru asa ceva? Am vorbit cu mai multi functionari de acolo, si niciunul nu mi se parea ca ar fi avut habar de ce spunea ci doar lipsa de interes. Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat. Va multumesc!
Am fost la primarie, si nu exista copie dupa contract, dupa succesiune bunica mea nu a dus nici o copie la primarie. Mi s-a dat o copie dupa un certificat de mostenitor, pe numele bunicii. Tatal meu a murit acum 1 saptamana, si nu apucase sa faca succesiunea de pe numele bunicii, de asemenea decedata. Pe actul de Mostenitor exista un numar de c.f. si la primarie mi s-a spus ca se poate cauta dupa numarul acela. Insa nu stiu unde, si ce sa intreb. Mie teama sa nu am probleme pe viitor, si as dori sa rezolv problema aceasta cat mai repede.
Pentru a solicita o copie e nevoie de un anunt in monitorul oficial in care actul a fost declarat nul/pierdut. Am nevoie de numarul titlului de proprietate ca sa pot face asta.
Buna ziua,

Mi s-a furat contractul/titlul de proprietate de la casa si doresc sa il declar nul in monitorul oficial. As dori sa stiu de unde pot face rost de numarul titlului de proprietate si numele organului emitent al acestui act.

Va multumesc.