deci ca si o concluzie finala - aceasta "tampenie" a mea ma va costa poate alte drumuri la politie/ procuror si posibil o amenda administrativa.
Valoarea banuiesc ca este de asemeni stabilita de procurorul in cauza.
Exista cposibilitatea de a nu plati aceasta amenda chiar daca mi-a fost trimisa?
Buna ziua
V-am inteles f bine punctele de vedere. Dar stiti si dvs vb aceea- "Eu ma cunosc pe mine".
Chiar nu are rost sa ma mai justific sau sa par "nevinovat" -Vina imi apartine dar intentia chiar nu a fost.
Am o situatie materiala destul de buna ca sa-mi permit diverse. Cu atat mai mult 2 produse de 9 ron.
Nu am mai patit asa ceva si nici nu am manii de genu . astea pot fi alocate in cel mai bun caz tinerilor=teribilisme.
Sunt om insurat si nu am nevoie de astfel de necazuri .
Buna ziua
In cazul unei amenzi asa cum spuneti - in cat timp aflu ceva?
Primesc ceva acasa? Sunt chemat iarasi la alte declaratii ?
Multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua
VA scriu pe acest forum ca urmare a unui eveniment total neplacut pentru mine si familia mea.
Acum 5 zile ma aflam la cumparaturi intr-un supermarket de renume. Am efectuat cumparaturi in valoare de 90 ron.
Printre cele puse in cos se aflau si 2 baterii de ceas in valoare de 9 ron. In timp ce ne plimbam prin hala magazinului mi-au picat cele 2 baterii din carucior . Le-am luat si le-am tinut in mana cu gandul sa le pun la casa impreuna cu celelalte produse.
Intre timp am fost apelat pe telefon cu probleme legate de servici . Am platit tot ce aveam in cos-90 roni dar din zapaceala/ faptul ca vb la telefon, am uitat de cele 2 baterii pe care initial le pusesem in buzunarul camasii.
Nu am avut nici un moment intentia de a sustrage ceva - cu atat mai mult 2 amarate de baterii.
La case se afla si cate un agent de paza care - cred eu - mi-a vazut cele 2 baterii- altceva nu imi imaginez.
Nu vreau sa va zic ce a urmat- control amanuntit, le-am explicat ca nu a fost nici o intentie.- nimic. Au chemat politia , - au incercat si politatii sa-i convinga sa mergem sa le platesc- nimic.
Ca urmare au fost nevoiti sa ne ia declaratii, mers la politie.. un mic dosar.
Din ce mi s-a spus - finalul acesto tipuri de doasre este undeva pe rafturi si nu se va intampla nimic.
Supermarketul a precizat ca nu se constituie parte in proces( daca m-am exprimat corect)
Acum va intreb pe dvs - ce ma sfatuiti si ce stiti ca se poate intampla.
O zi buna