deci sansele sunt destul de mari sa primeasca pedeapsa cu executare.cineva a zis ca nu conteaza daca ajunge la o intelegere cu socrusu(adica sa i restituie ce a furat),furtul ramane furt chiar daca ei se inteleg??
va salut.am si eu un prieten care a facut o tampenie si akum nu stie ce il asteapta.sa va lamuresc putin....el are aproape 40 de ani si cazierul lui este curat nu a facut nimic rau (penal)niciodata. sa casatorit cu o fata mai mica ca el cu vreo 10 ani si impreuna au o fetita,amandoi au locuit la fata acasa adica la socrii lui,el a investit multi bani in casa socrului...dupa 4,5 ani de casnicie a venit divortul si el a fost dat afara din casa fara sa mai primeasca nimic...ce vreau sa va spun e ca el nu are decat 4 clase facute si multe chestii nu stie...din ce am inteles eu e ca a fost pacalit sa semneze ceva el nestiind sa citeasca a semnat actele de divort si ceva in legatura cu partaju plus ca fetita lui sa poata pleca din tara....partea proasta este ca anu trecut in iarna a vrut sa si faca dreptate si a intrat in casa socrilor si a luat (furat) cate ceva,a fost el cu inca o persoana pe timp de noapte..cam atatea informatii,ideea e ca in 18,19septembrie are primu proces.cat e de grava situatia?eu vreau sal ajut macar cu informatii e clar ca i trebuie avocat. Conteaza faptu ca nu are nimic pe cazier?? sau la furt nu se ia in considerare.va multumesc si sper sa primesc niste sfaturi bune cu care sa l ajut.numa bine