avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Activitate 72FLORIN72

Activitate 72FLORIN72

Am avut o intalnire cu cumparatorul, a spus ca-si retrage actiunea si se indreapta spre cel de la care a cumparat antecontractul (cel de punctul 1) citez: 1. In data de 07.07.2005 tata a vandut 1ha teren extravilan cu un antecontract si o procura notariala care avea finalizare pina in data de 08.01.2006, nu a avut finalizare, nu s-a semnat contractul.
Spune ca a cumparat de la o persoana, altul decit cel din antecontract.
ultima actiune este deschisa in 15.07.2013 si sunt interesat daca mama are de suferit in urma denuntarii incrisului ca fals.
mama a semnat ultima chitanta pentru toti .
1. In data de 07.07.2005 tata a vandut 1ha teren extravilan cu un antecontract si o procura notariala care avea finalizare pina in data de 08.01.2006, nu a avut finalizare, nu s-a semnat contractul.
2. Persoane din primarie care stiau ca a vandut terenul au venit in mai 2006 si au spus ca a cumparat cineva terenul, au fabricat o chitanta fara semnatura lui tata (semnatura falsa), au spus ca urmeaza sa fie chemat in instanta pentru perfectarea actelor. Instanta respinge actiunea ca netimbrata.
In februarie 2009 tata a decedat.
3. In mai 2013 vine cineva din primarie la mama cu fratele cumparatorului, spun ca au cumparat terenul (chitanta de la punctul 2) dar au pus-o sa semneze o chitanta, au spus ca o scade de la impozit, a semnat si pentru noi copii, ca a primit 3 000 lei iar in caz ca se razgandeste da suma de trei ori (mama nu a primit nici un leu deoarece au cumparat chitanta?).
La incheierea chitantei din persoanele inscrise, vanzatori (4 persoane), cumparator ( 1 persoana) si martor nu a participat decit mama.
Am incercat sa discut cu cumparatorul si avocatul lui, au venit cu antecontractul si procura (de la punctul 1) in original, spune ca l-au cumparat.

- persoana din primarie la chitanta de la punctul 2 este martor
- scrisul de la chitantele de la punctul 2 si 3 este asemanator
- in prezent sunt chemat in instanta pentru acest teren, au toate actele noastre cu toate ca nu am dat nici un act
- ce pot face in acest caz, nu vreau sa vand, dar sa nu o inplic si pe mama ca a semnat in dreptul nostru
#-oX-(

X-(X-(X-(