avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate marta999

Activitate marta999

nu exista asa ceva.doar contractul normal incheiat cu facultaea unde nu precizeaza nicaieri asa ceva.ideea e ca nu imi dau diploma fara sa platesc. si nu vreau sa platesc!!si de judecata cu ei chiar nu am chef sau timp.doamnee!!!o alta metoda nu se poate??sa merg la liceul unde am terminat si sa cer de acolo o alta diploma?? intreb si eu ca mi se pare fff complicata situatia....
buna ziua!! am o intrebare, sau o nedumerire mai exact!!in anul 2008 m-am inscris la facultatea s......., am dat examene ,le-am luat cu brio.in 2010 mi-am platit taxa in luna mai(ultima pe care am platit-o) si nu am mai mers deloc, nici sa imi inghet anul, nimik.mare prostie!!.ideea e ca imi trebuie diploma de bac in original care e la ei la facultatea apartinatoare, adica brasov.eu sunt din alba iulia si nu as merge aiurea pana in brasov.am vb cu o secretara de facultate brasov ca aici in alba nu mai exista facultatea, s-a desfintat.de acolo mi-au zis sa imi fac o cerere la decan pt eliberare si sa o trimit prin fax.asa am facut. acuma cand sun imi spun ca deoarece nu mi-am terminat anul tre sa platesc o suma in jur de 3000 lei noi pt ca m-au exmatriculat si ei trebuie sa recupereze banii, altfel nu primesc diploma de bac.nu mai vreau sa continui facultatea, vreau diploma de bac in original.e posibil oare prin alta cale sa o recuperez??ca nu as platii atatia bani si sa nu mai continui facultatea oricum.as dori u raspuns. va multumesc !!!