avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate hunny28

Activitate hunny28

in primul rand multumesc pt ca mi-ati raspuns la intrebare.ca sa va raspund si eu la punctul 3 problema sta in felul urmator.cand am intrat eu in CCC angajatorul a angajat o alta persoana in locul meu.in urma unor discutii " neoficiale" din firma intoarcerea mea la munca este inca incerta pt ca desi am sunat la firma si am solicitat intoarcerea la munca incepand cu data de 15 septembrie mi s-a comunicat ca sa revin peste o saptamana -doua pentru ca nu mi se poate da un raspuns exact,ceea ce eu nu am inteles devreme ce eu vreau sa ma intorc la munca.de aceea v-am scris pt ca ma gandesc sa nu cate ceva " portite legale" pentru a nu ma mai primi inapoi,si daca e asa ce pot face eu in acest sens?va multumesc
am nascut in 6 noimebrie 2012 si am optat pt concediul de crestere si ingrijire a copilului pentru 1 an nu pentru 2.acum vreau sa ma intorc la munca incepand cu luna septembrie.angajatorul este sau nu obligat sa ma primeasca inapoi daca am specificat in cererea de aprobare a concediului pe durata a un an?ce pot face daca nu ma mai primeste?care sunt prevederile legale in acest sens?