avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate emilia92

Activitate emilia92

Răspuns la discuția Taxa auto
va multumesc mult pentu raspuns
doar in Romania se pot confunda legile...........ca la noi la nimeni.
dar daca a intrat in vigoare in data de 2 august 2013 cum este posibil ca ieri,5 august 2013 pana la ora 9 cel putin aceasta ora in Bihor sa se mai accepte dosare la politie?pt ca in alte jud de abia de la ora 10 nu s-au mai acceptat dosare.acest lucru este normal?
Discuție Taxa auto
buna seara,am si eu o problema si v-as fi recunoscaoare daca ar putea sa ma ajute cineva.este vorba de inmatricularea prin partaj a unui autovehicul;(stiu ca nu este o solutie avantajoasa pt stat) dar am zis sa incercam si pe aceasta cale deoarece nu avem alte solutii la taxele enorme pe care guvernantii ni le-au "oferit".am inteles ca normal am putea recurge la aceasta solutie pana in data de 1 septembrie 2013 dar azi mi s-a spus ca aceasta solutie nu mai este valabila deoarece ieri la ora 9 s-a primit o ordonanta prin care se blocheaza inmatricularea prin partaj.intrebarea mea este urmatoarea:atat timp cat aceasta ordonanta nu a aparut in Monitorul Oficial este legal ca la politie sa nu ti se mai primeasca dosarul???v-as ruga tare mult ca cineva sa imi poata da un raspuns concret.va multumesc