avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters297986

Activitate ContSters297986

Răspuns la discuția Credit banca
daca cereau executarea silita, nu trebuia sa ma anunte cineva si pe mine? de la judecatorie sau un executor judecatoresc?
si mama nu are nici o obligatie? s-au gandit sa ia banii lu tata.... k doar lucreza pe euro.... nu se tine cont la o eventuala recalculare a pensiei de intretinere k omul are de intretinut o alta familie, k are rate de platit....k trebuie sa traiasca si el...
Buna daca copilu e major......mai trebuie sa-i plateasca pensie alimentara?[sau cum se cheama]
la riscul firmei de recuperari......de nu a putea recupera datoria mea ei tot imi trimit de 2 ani si ceva acasa k ma executa......dar nu s-a intamplat nimic pana acum poate si pt k nu am nimica pe numele meu
da, dar banca a vandut la o firma de recuperari,,,,,,,,, e acelasi lucru? si-au asumat si ei un risc.... practic pe mine nu ma ameninta banca,ci firma de recuperari
ar face testament pt k suntem 2 frati, unul e plecat in strainatate si eu locuiesc cu ei si am grija de ei la batranete
am inteles asta......dar cu un testament nu intru in proprietate decat dupa decesul parintilor...... asa k nu ar avea ce sa execute sau nu e asa?
se prescrie dupa 3 ani de la data scadenta a inprumutului....... data scadenta e data de cand am luat inprumutul,sau 3 ani....din ultimul an cand trebuie sa achit ultima rata
multumesc si in cazul unui testament e aceasi situatie?
deci firma de recuperari nu poate sa scoata la vanzare casa cat traiesc parintii,cu toate k am contract cu uzufruct cu ei?
uzufruct.....intri in posesie imediat,sau doar dupa decesul parintilor?