avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters298050

Activitate ContSters298050

Răspuns la discuția Accident cu vatamare corporala
L-au despagubit partea materiala si a fost multumit. Dosarul sa transferat la procuratura pt ca nu a depus plangere. Zile de ingrijire medicala a spus ca a avut 6 si doar daca avea 9 zile se intrampla "nustiu ce". Acuma dupa atata timp se mai poate intampla ceva? mai poate sa-mi faca cv?
au trecut 2 luni care le specificase pagubitul pe declaratia de la accident ca are timp sa depuna plagere si nu a facuto. Nea sunat Doamna "cutare" comandant pe amandoi si el a zis ca nu depune , zilele astea a primit despagubire pe motocicleta dar mai asteapta o depagubire de la asigurare pe parte de vatamare corporala (specific ca la analize na avut nimic). Am discutat bla bla si acu luni trebuie sa mergem sa inchidem dosarul. Am fost azi dar dmna comandant era in concediu revine luni.
Dupa ce se inchide dosaru mai poate sa-mi faca ceva chiar dak nu primeste despagubire de vatamare corporala ca am impresia ca no sa primeasca. Si cum se inchide acest dosar adica gata? se fini?
zile in spitalizare nu a avut. La momentul accidentului a fost luat de ambulantza i sa facut teste radiografie nu avea nimic decat cateva zgarieturi neimportante.
A trecut o luna si cateva zile de la accident. Motociclistul asteapta despagubirile de la asigurare. Cand sa produs accidentul in declaratie a mentionat termen de "impacare" sau ceva de genu 2 luni. trebuie depus la dosar un act sau declaratie cum ca ne-am "impacat" dar el mia spus acu ca nu facem pana firma nul despagubeste. Acu am 2 intrebari : 1. Daca nu facem "impacarea" in termenul de 2 luni ce se intampla? si 2. Daca nu va vrea deloc pana la urma ce se intampla :((
Am platit probele biologice si a iesit zero. Ura e de bine. Acu oi vedea cum mai decurge treaba. Multumesc pt. informatiile care nu prea ai de la cine sa le iei asa usor. O zi buna
Multumesc. Lucrurile mi s-au clarificat. Ma duc luni sa platesc si probele si voi vedea ce mai se intampla. O zi buna
Va multumesc mult. Pai la cercetari eu sunt vinovat si asta era clar. Vatamatul nu are leziuni a fost dus la spitau radiografii etc nu are nimic decat cateva zgarieturi mici pe un picior. El este cat de cat pasnic vrea doar despagubirile de la asigurare si dupaia sa face un act la notar cum ca ne-am impacat. asa a spus el. Ce miera teama ca mie mi-a iesit atunci 0 in aer expirat dar ce presimt ca iese ceva un pic la sange de chestia asta imi este frica. Din cate am inteles de la dumneavoastra daca iese o sa mi se ia permisul pe 90 de zile si atat. ce imi era frica de dosar sau cine stie ce complicatii pentru conducere sub influenta alchoolului iesit de la proba biologica. (reamitesc aerul expirat 0 )
Buna seara. Am avut un accident eu cu autovehicul vayamatul cu motocicleta. Am avut in aerul expirat 0.0 Ce imi este frica de probele biologice deoarece inainte cu 3-4 ore de accident am baut 3 sferturi de bere asa trasa de par. ce se poate intampla daca iese putin la probe? sau daca refuz sa platesc aceste probe?