Am depus-o deja , teoretic asa este si aici . Problema lor insa este ca pe chitanta nu apare nici un element de identificare directa a masinii , ci face trimitere la decizia de calcul eliberata tot de ANAF , dar la care nu ar avea acces Trezoreria si astfel nu poate face legatura intre suma achitata prin chitanta respectiva si masina in cauza .
Buna ziua , as dori o sugestie privind urmatoarea situatie : am achizitionat un automobil inmatriculat in RO , cu taxa de timbru de mediu achitata in luna 04 anul curent . In acest sens detin chitanta si decizie de calcul , originale , eliberate de ANAF Bucuresti Sect. 6 in numele fostului proprietar . In textul chitantei , la rubrica Reprezentand este specificat : CV Decizie de calcul nr. abcde / xx.xx.abcd . Acum cei de la ANAF Constanta nu vor sa-mi elibereze adeverinta cum ca taxa a fost achitata pe motiv ca in textul chitantei nu este specificat nici un criteriu de indentificare a autovehiculului in cauza si ca Trezoreria n-ar avea acces la Decizia de calcul , in care sunt toate datele de identificare ale masinii . Ce se poate face in situatia aceasta pentru a evita o noua plata a timbrului de mediu ?!#-o