Buna Ziua.
Timp de 10 luni am lucrat la o firma pe baza unui contract de munca, dupa aceste 10 luni am dorit sa plec de la acesta firma doar ca inainte de a pleca am avut inspiratia de a trece pe la ITM pt a verifica daca contractul primit de la angajator semnat de el si stampilat figureaza cumva in baza lor de date. Stupoare...nu figurez ca angajat in cadrul acelei firme si de aici am tras concluzia ca practic timp de 10 luni am muncit la negru.#-o Mentionez ca salariul il ridicam intotdeauna din caseria magazinului fara sa semnez vreun stat de plata, in aceasta perioada mi-au fost eliberate adeverinte de salariat prin care se certifica faptul ca imi sunt platite contributiile sociale. Contractul si aceste adeverinte sunt in posesia mea. Am discutat la ITM si mi s-a recomandat sa fac o sesizare catre ITM -ul orasiului unde isi are sediul firma , lucru pe care l-am si facut. Intrebare mea catre comunitate...ce sanse am sa imi pot recupera vechimea de 10 luni care se poate dovedii prin contractul semnat de firma respectiva, adeverintele semnate si stampilate de aceeasi firma si eventual martori. Astept un raspuns urgent.
Multumesc