avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate adrianoady

Activitate adrianoady

inteleg,dar cum sa scriu tot textul din scrisori? e cam mult de scris de aceea am vrut sa postez
buna seara tuturor,cum sa postez ceva foto aici ca sa va arat ce scrisori mi-au venit?
mersi mult,bafta la toti
ms,atunci si pasaportul si certificatul trebuie sal fac din nou si sa achit aceleasi sume pe care le-am platit?

pai de aici mai apar si alte intrebari.. codul numeric , corespunzator certificatului de nastere care urmeaza sa-l preiau (primul), nu va corespunde codului numeric a pasaportului (in cazul anularii cealui de al doilea certificat pe baza caruia sa emis)....? si a doua.. suntpeste hotare, iar la reintoarecereain tara vor aparea probleme la vama? mersi anticipat

[Va rog nu citati mesajele carora le raspundeti si nu postati mesaje consecutive, in decurs de 30 de minute dupa publicare le puteti corecta sau completa folosind butonul Editeaza. Multumesc.
Cititi Regulamentul de postare in forum: www.avocatnet.ro/content/tag...
Buna seara tuturor, am asa o problema: am depus actele pentru obtinerea certificatului roman printr-un intermediar, mi-a zis ca a fost depus dosarul la Bucuresti, dupa ma dus de nas 2 ani, si pina la urma a zis ca dosarul meu sa pierdut nu mai este, eu am fost nevoit sa-l fac singur, l-am facut in 48 ore la consulatul din Chisinau.
Tot ok,am obtinut si pasaportul, am plecat din tara si dupa un an imi vine scrisoare precum ca eu am solicitat repetat actul de stare civila si ei vor sa-mi anuleze certificatul valabil si sa mi-l dea pe asta nou. Ce pot face? Cine imi poate da un sfat, multumesc anticipat.

[Va rog nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, este greu de citit + incalcati Regulamentul de postare in forum. Multumesc]