avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters298270

Activitate ContSters298270

fratele meu nu a folosit procura,s a dat pur si simplu in locul meu!
multumesc mult pt raspuns!
am primit o scrisoare de la un birou de mediere.e obligatoriu prezenta mea?ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns?
mentionez ca eu am construit o alta casa in locul celei vechi,cu autorizatie si e pe numele meu
trebuie sa fac ceva legalsa scot uzufructul tatalui?
mama poate strica acum actele,daca tata e decedat?
am fost plecat din tara multi ani,am trimis banii parintilor care impreuna cu un frate de al meu s auocupat de actele si casa care am facut o ulterior.am stiut atunci ca sunt acte de vanzare cumparare in 1998,de fapt erau donatie.actele au ramas la batrani un timp ,eu fiind plecat,apoi au zis ca nu le mai gasesc,acum 1 an tata a murit si atunci au aparut si actele pe care mama zice acum ca le strica,in dreptul semnaturii adonatarului nu e semnatura mea ci a fratelui care a semnat in locul meu.actul zice asa ;noi parintii donam fiului nostru din cei 6 copii o casa ,o bucatarie ,bucarie de vara pe care pastreaza uzufructul.impreuna cu 1500m din 5000[700m cumparati de mine pe numele parintilor,pot dovedi cu martori].,uzufructul fiind doar pe bucatarie nu si pe teren.vor sa faca gard un gard de despartire a curtii,cei 1500 m impartiti la doi.ce solutie legala am eu?ma poate afecta intr un fel ca a semnat fratele pt mine?dar pe el,daca mama specifica lucrul asta?