avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate budacuflorentina

Activitate budacuflorentina

Acum o luna m am dus la directorul meu sa spun ca sunt gravida <am si burtica foarte mare deci se si vedea>si ca voi lua concediul de odihna in luna august ca sa nu pierd acest drept iar daca va fi vreo disponibilizare il voi transforma in concediul prenatal deoarece am 33 de saptamani.DECI a luat cunostinta de acest lucru numai ca cei care au venit sa imi dea PREAVIZUL nu m-au luat in seama ca pot sa aduc acest certificat prenatal,dar mi au urat totusi sa am 2 ani linistiti in concediul de crestere copil obligandu ma sa semnez PREAVIZUL.

SE poate vorbi de o REORGANIZARE JUDICIARA ? ca la o societate .eu cred ca e doar REORGANIZARE
IN urma reorganizarii a AFP -ului am fost chemata din concediu sa semnez preavizul pe 6 august desi le am spus celor de la judet ca de pe 5 august sunt in concediul prenatal ,
mentionez ca nu l am prezentat CERTIFICATUL DE CONCEDIUL PRENATAL deoarece ar fi trebuit sa ma duc la judet cu el si am considerat ca am tot timpul- , iar ei ori din nestiinta ori din alta cauza, m-au obligat sa semnez Preavizul pe motiv ca daca vreau sa imi pastrez POSTUL peste 2 ANI ,sa semnez si sa aduc concediul prenatal dupa 12 zile de la data semnarii PREAVIZULUI.
Pe 9 august 2013 am primit noua lista de la Directia de finante in care postul meu nu mai apare .
Pot sa mai fac ceva acum .Am castig de cauza