avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate max3442

Activitate max3442

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu de ce puneti o astfel de intrebare? Vina este 100% a hotului. Daca este prins va raspunde si pentru asta. Ce voiati sa faca magazinul o intrare separata pentru. public și o ieșire specială pentru hoti? Cred ca este o cale gresita cea spre care vă indereptati in acest moment și care poate fi intuită cu usurintă. Hotul trebuie cautat si pedepsit. Păcat pentru mama dvs. care a avut de suferit fără a avea nici o vină. Toate cele bune.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai bine parcai civilizat (ca ceilalti fraieri) pe un loc de parcare marcat?
In alte tari taxa de deblocare este cu mai mult mai mare iar dacă mașina nu a fost parcată pe locurile special amenajate poti sa il dai in judecată si pe Moș Crăciun.
Se poate face in termen de sase luni de la expirarea promisiunii de vinzare cumparare un act adititonal la contractul de vinzare cumparare a unui apartament care a tocmai expirat? Vinzatorul nu s-a prezentat la data expirarii din promisiunea de VC pe motiv de deces in familie. Cumparatorul s-a prezentat cu toate documentele ca poate plati restul sumei. Notarul a chemat ambele parti dupa vreo zece zile de la expirare pentru a face prelungirea. Este valabila aceast prelungire sau trebuie sa merg in instanta pentru a fi valabila si pentru a nu trece cele sase luni dupa care se radiaza promisiunea de VC si astfel sa pierd avansul dat?
Discuție Problema hotar
Am dobindit prin act de v-c un teren iar vechiul proprietar a intrat in absenta mea pe terenul meu si a luat gardul care imprejmuia terenul este ok? Banuiesc ca putea face asta in prezenta mea si cu acceptul meu. Ce ati face in locul m,eu sau ce ar trebui sa fac ca sa fie respecata legea?
Multumesc.