Nu trebuie fotografii. Voi nu va uitati ce acte sunt enumerate in Regulamentul de examen? Nu e mai simplu sa intrati pe www.unbr.ro, www.baroul-bucuresti.ro?
Am scris foarte clar ce trebuie sa contina fiecare din cele 2 dosare, iar la primul am scris exact in paranteza actele care tb legalizate.
In leg cu certificatul medical :
- poate fi doar unul singur , de la medical de fam sau generalist, in care sa scrie ca esti clinic sanatos si apt pt examen barou si care sa include si o evaluare psihiatrica, adica sa aiba si parafa unui psihiatru SAU
- pot fi 2 , cum am avut eu : unul de la un medic generalist, in care scria apt pt examen, clinic sanatos etc, al doilea de la un psihiatru, in care scria cam acelasi lucru.
Nu este adevarat. Madalenna, originalele niciodata nu se dau, ar trebui sa stii.
Pt. Margaritoiu: se pregatesc 2 dosare:
1 - doar copiile legalizate de pe originale ( certif de nastere, diploma, foaia matricola),copie C.I., certif.med, cazier, chitanta cu plata taxei,cererea de inscriere
2 - cerere de inscriere (inca una), fotocopii (copii Xerox) ale actelor din primul dosar, adica de pe toate copiile legalizate, copii de pe certif. med, cazier, copie de pe chitanta cu plata taxei ; pe fiecare act din acest dosar tb scris "conform cu originalul"si semnat.
Eu m-am inscris joi la Baroul Bucuresti. In acel moment erau 300 si ceva inscrisi,