avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate viorel_2374

Activitate viorel_2374

Răspuns la discuția Succesiune
Buna ziua ! Stie cineva de ce acte am nevoie pentru dechiderea masei succesorale ce se depune la judecatorie? Sau ce trebuie sa fac?
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc mult! Ca sa ajung la notar sau in instanta trebuiesc sa platesc impozitele si taxele neplatite care sunt de 2500 lei ?( problema este ca uni vor ,altii nu dezbaterea succesiunii din diferite motive, ex nu au bani etc). Pentru ai chema in instanta trebuie sa stiu adresele de domiciliu al celor 5 nepoti? la cele 3 fete le stiu. Care ar fi varianta care m-ar costa mai putin , prin notar sau prin instanta?
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc mult ! Mentionez ca mostenitorii locuiesc in Bucuresti iar masa succesoraal se afla in jud. Ialomita!
Discuție Succesiune
Buna ziua! M-ar interesa cum as putea rezolva cu succesiunea bunicilor (din partea mamei) care au decedat in anul 1996 ambii.Exista titlu de proprietate pe numele bunicilor eliberat in august 2004 .Bunicii au avut 6 copii (3 baieti si 3 fete) dintre care :
-unul mort inainte de 1989 (fara copii)
-unul mort in 2008 fara copii
-unul mort in 2007 -5 copii
-3 fete toate in viata.
Din 1996 -2008 acolo a locuit unul din baieti , care s-a ingrijit sa plateasca impozite si taxe aferente rolului respectiv carea au ajuns in jur de 2500 de lei in august 2013.Mentionez ca sunt si cam nehotaratii in privinta succesiunii. Cum as putea rezolva cu sucesiunea ? Pe ce cai?, cu ceva detalii pentru fiecare cale. Multumesc mult de tot!