avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate oanagini

Activitate oanagini

Răspuns la discuția scutire taxa de mediu
chiar si in cazul in care masina este destinata preluarii si transportarii unei persoane cu handicap aceasta trebuie adaptata sau modificata.legea9/2013 iar adaptari rntr7 anexa 9.daca masina nu are modificari conf handicapului nu este scutita de taxa de mediu.sunt in aceeasi situatie cu fiica mea.pentru a modifica masina cu rampa pentru fotoliu rulant costa 1200 euro.pe numele copilului nu o puteti inscrie pentru ca trebuie sa fie posesor de permis auto (fiind minor......nu este cazul)
scutit este si autoturismul destinat preluarii si transportarii unei persoane cu handicap.ok?fiica mea are handicap grav(neuro-psihic)masina o folosesc in scopul transportarii ei.Cei de la RAR mi-au cerut modificari.pentru ce?????fiica mea merge in picioare,are handicap neuro_psihic masina nu are nevoie de adaptari (nu o conduce ea......e clar)legea e data prost...........se pare ca ii avantajeaza doar pe cei cu handicap locomotor:adaptare auto scaun rulant(1200 euro) sau modificare sistem cutie viteza,frana,etc.........ceilalti nu sunt handicapati,cei neuro-psihic,cei orbi,cei fara membre superioare..........imi suna a discriminare .........daca protejam persoanele cu handicap haideti sa ii protejam pe toti!