avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate allx87

Activitate allx87

Multumesc pt raspuns. Sa vad ce rezolv maine..va tin la curent..
Buna ziua. Fratele meu este navigator, urmand sa se imbarce pe nava din Malaezia. In timpul petrecut la un hotel a constatat ca ii lipseste pasaportul. A urmat toate procedurile firesti pt aceste cazuri nefericite declarand fapta organelor de politie si s`a prezentat Consulatului Roman din Kuala Lumpur/ Malaezia. Cei de la consulat spun ca nu il pot ajuta in nici un fel sa se reintoarca in tara deoarece domnul consul de acolo se afla in vacanta pana pe 25 august (2 saptamani de acum incolo). Poate este imposibila eliberarea un pasaport nou sau macar unul temporar dar intrebarea mea este chiar nu este posibil sa ii se ofere macar un titlu de calatorie ca sa se poate reintoarce in tara? cei de la consulat sunt cooperativi dar spun ca nu au variante. Eu sunt din Constanta, pot sa ma adresez vreunei autoritati sa il ajutam cumva, primarie sau ambasada? Mentionez ca pasaportul era de tip vechi, nu pasaport simplu electronic. Multumesc anticipat si imi cer scuze daca am incalcat vreo regula a acestui forum.