avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate Martud

Activitate Martud

Răspuns la discuția CNP gresit
Am vrut sa fac un imprumut in banca si mi-au spus ca toate actele sunt in regula numai ca CNP-ul nu exista ,ca este fals , la nici 10 minute au sosit doi politisti care m-au dus la sectia de politie iar dupa verificare tutror actelor s-au convins ca nu eu sunt de vina , imi aduc aminte ca atunci cand am dorit sa-mi fac B.I. (la varsta de 14 ani ) nu imi gaseam certificatul de nastere ,am fost la primaria sectorului 1 de unde mi s-a eliberat certificatul de nastere pe care il am si in prezent , asa am descoperit . Nu am cum sa merg la sectorul 4 deoarece nu acolo am fost inregistrat si nici nascut in acel sector ,nu ?
Cum sa fie inregistarat in sectorul 4 mai omule cand pe certificatul de nastere scrie negru pe alb nascut in Raionul Grivita Rosie ? Adica sectorul 1 de azi , iti multumesc ca ai rabdarea sa-mi raspunzi ( ai dreptate si cu acele cifre ,este 44 in loc de 41 ) dar eu vreu sa-mi explici pasii premergatori pentru a-mi schimba CNP-ul
Cu respect !
Deoarece una din cifrele din CNP coincide cu sectorul unde m-am nascut ,daca eu m-am nascut in sectorul 1 trebuia sa fie cifra 1 da ? La mine este cifra 4 ,ori nu am fost bine inteles ?
am rugat sa mi se raspunda unde anume trebuie sa merg sa se repare greseala ca daca imi bag CNP-ul la control imi apare ca nu exista
Discuție CNP gresit
Am citit informatii despre cum anume trebuie sa procedam pentru a dobandi CNP-ul original dar nu am inteles unde anume trebuie sa merg , la primaria de sector unde m-am nascut ? dar daca si pe certificatul de nastere apare aceeasi greseala ? Sunt nascut in Raionul Grivita Rosie devenit sector 8 dupa care sector 1 la maternitatea Gheorghe Polizu iar in certificatul de nastere apare sectorul 4 .Ce anume am de facut ? Asa e ca sunt Canuta Om Sucit ? :))
Răspuns la discuția Probleme cu un agent de politie
Comportamentul agentului respectiv , si vreau sa stiu daca la o sectie de politie comunala exista un agent anchetator sau se ia " interviuri" de catre toti agentii ?
Buna ziua , nu stiu daca este categoria unde trebuia sa postez dar daca am gresit rog sa-mi fie cu iertare si sa o postati la categoria potrivita . Treaba sta cam asa , sambata trecuta ,sotia mea , a fost invitata la sectia de politie pentru a da o declaratie cu privire la o fapta ce s-a petrecut acum cateva saptamani ( o altercatie intre mine si o familie de vecini din blocul in care locuiesc ) drept pentru care am insotit-o si eu deoarece are deficiente de auz , ajungand la sectia respectiva politistul cu pricina mi-a spus ca eu nu aveam ce sa caut acolo ,am incercat sa-i spun acestuia ce si cum dar nu mi-a dat voie invocand alte argumente , la un moment dat m-a dat afara din sectie ramanand sa-i dicteze sotiei mele ( va rog sa retineti ... sa-i dicteze sotiei mele ) declaratia respectiva . Va rog sa mai retineti ceva ,casa unde locuim este luata pe procura notariala iar noi nu putem avea mutatie pe buletin din aceasta cauza , in timpul cat eu am tot incercat sa-i explic acestuia ce inseamna aceea procura notariala si de ce nu avem mutatie ( oare un organ care reprezinta legea nu trebuia sa stie acest lucru ? ) dansul a afirmat ca ne poate da o amenda foarte usturatoare drept pentru care sotia mea , neavand treaba in viata ei cu organele legii , s-a pierdut iar eu am incercat sa-i spun agentului respectiv ca este binevoitor si ne intelege ,la randul sau ,agentul i-a sugerat sotiei mele ca v-a face tot posibilul ca sa ia legatura cu cei de la primarie si cu procura respectiva ne v-a putea face mutatie , vazand ca eu tot dadeam semne de agitatie , deorece ceea ce dicta agentul intorcea declaratia sotiei impotriva mea , m-a poftit afara . Dupa ce a terminat am intrebat pe sotia mea , in drum spre casa , ce a declarat si am ramas stupefiat ! totul era impotriva reclamatiei facute de mine ,tin sa mai scriu ca acesta i-a mai facut o invitatie sotiei mele referitoare la mutatia de pe buletin dar sa se prezinte fara mine . Acestea fiind zise ,sotia mea a zis ca se v-a muta cu chirie in Bucuresti deoarece ai este frica de familia respectiva fiindca ne-a amenintat si nu doreste ca ea sau fiica noastra sa aiba probleme . Ceea ce vreu eu sa va intreb este :
Dat fiind ca eu locuiesc intr-o comuna din judetul Ilfov vreu sa stiu care anume dintre politistii respectivi se ocupa cu investigatia cazului meu ? deoarece altul mi-a luat mie declaratia
A procedat bine respectivul din ceea ce v-am relatat eu mai sus ?
O zi buna !